Antalya BOrabey Nakliyat

Antalya BOrabey Nakliyat



Düzenle veya Kaldır
181035
Mehmet Borabey
Balbey, Şarampol Cd. No:8, 07040 Muratpaşa, Antalya
Şirket Tanımı

Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyat

Antalya Borabey Nakliyat ve Taşımacılık her türlü nakliye ve taşımacılık konusunda Antalya’da 2007’den beri faaliyetlerini sürdüren nakliyat şirketidir. Bunun yanı sıra kendi öz iradesini kaybetmemiş, müşteri memnuniyetini %100 konumuna getiren firmamız garantili ve sigortalı olarak her türlü Evden Eve Taşıma, Ofis ve Büro Taşıma, Şehiriçi Nakliyat, Şehirlerarası Nakliyat ve Taşımacılık ile sizlere daha iyi hizmet verebilmenin düşüncesindedir. Türkiye'nin En Büyük Nakliyat Şirketi olarak bilinen BOrabey Nakliyat profesyonel kadrosu ile birlikte tüm yaptığı Nakliye ve Taşıma konusunda müşterilerinden takdir ve teşekkür alan markasını konuşturan nakliye firmasıdır. 

        Antalya Evden Eve Nakliyat Olarak Uyarılarımız.

 

  •  Şehirlerarası evden eve nakliyat yaptırırken firmanın işi kendim yapacam deyip de şehirler arası nakliyat işinizi başkasına satmadığına emin olunuz.
  •  Evden eve nakliye yaparken firmanın tecrübeli olmasına özen gösterin.
  •  Ev taşıma işinizi tecrübeli, büroları olan insanlara yaptırınız.
  •  Anlaştığınız Firmanın Kendi Logolu Aracının Gelmesine Dikkat Ediniz.
  •  Firmanın paketleme sistemi, paketleme, eşya depolama yaparken kullandığı malzemeleri dikkatlice inceleyiniz.
  •  Bazı web sayfalarında birbirine benzer taşıma sistemleri ve resimleri görebilirsiniz.
  •  Resimler incelerken firmaya ait olup olmadığına dikkat ediniz.
  •  Öncelikle ambalaj maddesinde içi graf kağıtlı kalın havalı naylon (graf kağıtlı kalın havalı naylon eşyayı daha güzel muhafaza eder ve her türlü taşıma esnasında oluşabilecek darbelere karşı korur) kullanılmasını istediğinizi belirtiniz.
  •  Gittiğiniz firmanın taşıttığı insanlardan referans alınız referans sizin taşıtacağınız firmnın hakkında bilgi verir buda size sağlıklı bir evden eve taşıma sağlar.
  •  Nakliye işinizi yapan firmaların K3 yetki belgesi olması gerekir olmazsa bu firma bu işi kaçak yapıyordur ve buda müşteri maduriyetine neden olur bu yüzden K3 yetki belgesine bakmayı unutmayın.
  •  Bu işi hiçbir aracı olmayan ekibi , aracı , belgesi , bürosu , bir tane ambalanj malzemesi olmayan insanlarda bu işi yapıyoruz diyorlar bunlara lütfen kanmayın firmanın arabasını yetki belgesini bürosunu görmeniz madur olmamanızı sağlar.
  •  Bir firma diğer firmaların verdiği fiyatlardan çok aşağıda bir fiyat veriyorsa bu firma %90 bu işi satıyor demektir sizin işi kendi logolu aracı ile değil bilinmeyen bir araçla yaptırıp içinden komisyon alıyor bu şekildeki işlerdede 100 tl kar ettim dersiniz ama 500 tl zarar edersiniz sonuçta eşyanızı taşıyacak araç canlı hayvan bile taşıyor olabilir.Evden Eve Nakliyat'ta Antalya BOrabey taşıma Hizmetlerine sonuna kadar güvenebilirsiniz....

Bize başvurduğunuz andan itibaren , BOrabey Nakliyat olarak sizinle birlikte kararlaştırdığımız randevu gününde, eksperlerimiz evinize gelerek, gerekli olan incelemelerini yapar. 
Ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatını netleştirmek , sahip olmuş olduğunuz eşyaların kaç araç ile taşınabileceğini tespit etmek, kaç kişilik kadronun taşınma işlemi için yeterli olabileceğini bulmak ve evden eve taşınma işlemi için ne kadarlık bir sigortaya ihtiyaç duyulduğunu tespit etmektir. 
Ekspertiz hizmeti ücrete tabi değildir.
Evden eve nakliyat hizmeti için bundan sonraki aşamalarda ise taşınmaya karar verilen gün eğer eşyalarınızın sayısı fazla ise bir gün önceden değilse taşınmanın olacağı gün ambalajlama ve paketleme elemanlarımız gelerek eşyalarınızın paketleme, ambalajlama işlemlerini yaparlar.

Nakliyat Nedir...

Nakliyat taşınması gereken eşyaların, yük araçlarıyla, bir adresten taşınacak adrese taşıma işine verilen isimdir. Taşıma işlemlerine verilen genel isim olup eş anlamlısı taşımacılık olarak da kullanılmaktadır. Nakil, kelimesinden türemiştir. Hasta nakli, lojistik nakil gibi kelimeleri, günlük yaşantımızda kullanmaktayız. Yük taşımacılığı yapan sektörler de  nakliyat olarak adlandırılmaktadır.
Nakliyat ve Taşımacılığın Tarihi:
İnsanoğlunun dünya serüvenine başladığı zamandan bu yana, taşımacılık günlük hayatımızda mevcuttur. Yük hayvanı olarak yaratılan atlar, develer ve eşekler, asırlarca insanoğluna hizmet etmiştir. Ticarette ve taşımacılıkta, at arabaları, en çok kullanılan nakil araçları olmuştur. Çöl sıcaklarına dayanıklı yaratılan develer ise, o zamanın kamyonları durumundaymış.
Daha sonra sanayi devrimiyle, hayat hızlanmaya başlamış ve insanlar gitgide çoğalmaya başlamış. Buna paralel olarak, yük taşımacılığı zorlaşmaya başlamış. Birden çok atın çektiği arabalarla  nakliyat yapılmaya başlanmış. Hayvanlarla yapılan nakliyatın revaçta olduğu eski zamanlarda, Hayvanların cinsleri önemli bir hale gelmiştir. Bugün nasıl araba markalarına göre kalite belirleniyorsa, o gün içinde, yük taşıma kapasitesine göre hayvanlar değerleniyordu.
Otomobil ve Kamyonun İcadından Sonra Nakliyat:
1789 yılında Fransız mühendis topçu yüzbaşısı Fardler Nicholas Joseph Cugnot, kendi başına hareket eden bir araç üretti. Ancak içten yanmalı motorla çalışan ilk aracı, Alman mühendis Karlz Benz, 1885 yılında üretti. İlk kamyon türü taşımacılığı 1870 yılında Jon Yule tarafından üretilmiştir. 60 sterline 400 işçiyle taşıyacağı yükü, 10 sterline mal ettiği gemiden bozma, buharlı motorla çalışan kamyonla yapmıştır.
Böylece kamyonların, piyasadaki rolü ortaya çıkmıştır. Bu icatla  nakliyat tarihi büyük bir adım atmıştır. Kamyonların büyük yükleri, kısa zamanda taşıması keşfedildikten sonra, büyük firmalar harekete geçerek, kamyonları geliştirmeye başlamışlardır. Böylece nakliyat sektörü büyük bir hız kazanarak, günümüze gelmiştir.
Nakliyat İşinde Kamyon ve Trenlerin Faydası:
Hayvanlarla  nakliyat yapan ülkeler, bunun cezasını Dünya Savaşı'nda çekmişlerdir. Savaşı kazanan ülkeler, tren ve Kamyonlarla, binlerce işçi ve yük hayvanıyla çekilecek yükü, kısa zamanda cephelere taşıdılar. Kamyonun icadıyla, onlarca ton yük kısa zamanda, taşınmaya başlamıştır. Yük hayvanlarının ve insanların günlerce taşıyacağı yükü birkaç saatte taşıyarak, nakliyat tarihinde büyük bir devrim oluşturdular. Trenlerin icadı ile yüzlerce ton yük, birkaç saat içerisinde taşınabilmektedir.
Gemiler ise, insanlık tarihi kadar eski bir nakliye tarihi vardır. Denizlerde nakliyat işleri, eski çağların vazgeçilmez, uluslararası nakliyat türüydü. Ancak karada hayvanların nakliyatta kullanılması devam ediyordu.
Uçak nakliyatı ise, uçakların insan hayatına girmesiyle başladı. II. Dünya Savaşı ile uçak nakliyat işleri, dünya piyasasına yayıldı. Böylece kısa zamanda silah ve askerler, başka bir bölgeye nakledilebiliyordu. İyi işlerde kullanılan nakliyat araçları, bazen böyle kötü işlerde de kullanılmıştır..
Nakliyat ve Klasik Yöntemler:
İnsan gücü ile nakliyat geri kalmış ülkelerde halen devam etmektedir. İnsan gücünün nakliyat işlerinde kullanılması da, en az insan kadar eskidir. Köleler, insan gücüyle nakliyatın simgeleridir. Hemen bütün işlerde köleler kullanılırdır. Yakın zamana kadar Türkiye'de de kamyonlara ve yük araçlarına yükleme işlerinde insan gücü kullanılıyordu.
Ev taşıma, ofis taşıma ve diğer taşıma işlerinde insan gücü vazgeçilmez etkendi. Pazar işlerinde, hayvancılıkta, hububat nakiyesinde, meyve-sebze işlerinde, bakliyat taşımacılığında ve sanayi işlerinde nakliyat işi çok önemlidir. Nakliye araçları, nakliye işlerinde vazgeçilmez araçlardır.
Asansörlü taşımacılık insanın yaratılışına kadar gitmektedir. Susayan insan, basit bir asansör yapıp, kuyudan su çekmeye başlamıştır. İlk asansörler de insan gücüyle çalışmaktaydı. Kralların ve imparatorların saraylarında insan gücüyle çalışan asansörler vardı. Savaşlarda da kullanılmıştır asansörler. Günümüzde, gökdelenleri kullanıma açan asansörler, binlerce çeşit üretilmektedir. Özellikle, yük taşıma işlerinde büyük fayda sağlamaktadır.
(((Nakliyat Çeşitleri)))
1 - Evden Eve Nakliyat:
Evden eve nakliyat bir sektör olmuştur. Eski taşıma sistemlerinde, asansör kullanılmıyordu. Tamamen iş gücüyle taşıma yapılıyordu. Asansörler vardı ancak çok pahalıydı. Piyasaya yayılmadı.
Ancak evden eve asansörlü nakliyat işlerinde asansörün pratik ve hızlı iş görmesiyle, büyük ilgi topladı. İlkönce eksper geliyor ve evinizde keşif yapıyor. Ne kadar eşya var? Nasıl taşınır?, Hangi yük kamyonu yeterlidir? Ve asansörü hangi pencereye kurmak gerekir? Gibi sorulara cevap aramaya başlar. Genellikle önü boş olan pencereler ve balkonlar tercih edilir. Pencereniz küçük olsa da, pencerenin orta kısmını sökebiliyorlar. Asansörün pencereye tam olarak dayanması gerekiyor.
Eşyaların asansöre yerleştirilmesi ise tam bir denge istiyor. Böylece çoğu eşyayı asansörle içeri alıyorlar. Asansörün alamadığı birçok eşya kalabiliyor. Bunların da insan gücüyle çıkarıyorlar. Saatler içerisinde bütün eşyalar, rahat ve güvenilir bir şekilde yüksek binalardan alınıp, taşınması gereken adreslere taşınıyor. Bu iş için yetiştirilen elemanlar, çıkacak aksaklıkları daha önce tecrübe ettikleri için, kolaylıkla çözebilmektedirler. Paketleme ve istifleme işlerinde, Malzemelerinizin zarar görmemesi için, en uygun yerlere koymaktadırlar.
2- Parsiyel Taşımacılık:
Nakliyat sektöründe, kolaylık sağlayan parsiyel taşımacılık, aynı güzergâh üzerinde, farklı adreslere, eşya taşıma işidir. Yani, Hakkâri’de bulunan bir vatandaş, İstanbul'a taşınacağı zaman, kırkayak veya tır gibi bir araç buluyor. Bu araç zaten İstanbul istikametinde yükü var. Boş yer varsa, Hakkârili vatandaşın eşyalarını da tıra yüklüyorlar. İşte bu tip taşımaya parsiyel taşıma denilmektedir.
Sadece kendi eşyası için taşıma ücreti ödeseydi, daha pahalı olacaktı. Sadece tır ve kırkayak türünde araçlarla, parsiyel taşımacılık yapılmamaktadır. Küçük araçlar da bu iş için kullanılmaktadır. Sadece bir kişi değil, birkaç kişinin eşyası da, taşınabilmektedir.
3 - Parça Yük Nakliyesi:
Parça yük taşıma işi ise, küçük çaplı eşya taşıma işlerine verilen addır. Küçük çaplı işler için, küçük araçlar da temin edilebilmektedir. Parça yük taşıma işinde, yine kırılgan eşyalar için özel kutular ve bölmeler ayrılmıştır. Sağlam eşyalar ise, en alta konmaktadır. En üste ise kırılabilen eşyalar konmaktadır.
4 - Nakliyat Ambarı:
Ambar nakliyat işlerinde ise, eşyalar ambarda özel bir şekilde paketlenir, listelenir. Paketleme esnasında kiloları tespit edilir. Bürüt ve Dara hesaplamalarıyla ve mesafe hesaplamalarıyla, tam bir fiyat çıkartılır. Sıvı maddeler içinde paketleme usulleri vardır. Bilgisayar gibi hassas cihazlar için, köpüklü kutular ve özel muhafaza yerleri vardır.
5 - Kargo Nakliyat:
Kargo, her türlü eşyayı parsiyel bir şekilde dağıtan nakliye firmalarıdır. Yine nakliyat firmalarının da kargo şirketlerine taşımacılığı vardır. Zamanında ve güvenli hızlı bir şekilde taşımacılık yapılmaktadır.
Nakliyat İşlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
Nakliyat işlerinde, işini meslek edinmiş tecrübeli firmalarla çalışmak gerekir. Zamanında teslim, güvenli nakliyat, nakliye işinde önemli faktörlerdir. Paketleme ve asansörle taşıma işlerinde, taşınacak eşyaların nevisini tespit etmek çok önemlidir. Cinsine göre paketleme yapmamak ve yine cinsine göre istifleme yapmamak, eşyalara zarar verecektir. Asansörlü nakliyat tercih etmek, zamandan kazandıracaktır.
Daha güvenli ve pratik bir çözüm olacaktır. Taşıma konusunda en uygun aracı seçmek gerekir. Ekspertizle çalışmayan nakliye şirketleri, taşıma esnasında aksaklıkların çıkmasına neden olmaktadır. Nakliyat işlerinde mesafe ve yükün miktarı fiyatlandırma için tespit edilmektedir. Bu tespitlerin doğru yapılmaması, fiyat konusunda karmaşaya neden olacaktır. Fiyat konusundaki tutarsızlık da, güvenin ortadan kalkmasına neden olacaktır.
Ev eşyalarınızı paketlenirken, bu konuda uzman kişilere paketlemek gerekir. Uzman kişilerin yapacağı paket, kırılgan ve sağlam eşyaların, zarar görmesini engelleyecektir.
Antalya BOrabey Nakliyat Ev ve ofis taşıma lisansına sahip, yılların tecrübesiyle hizmet veren, kalitesini kanıtlamış ve nakliyat sektörünün önde gelen firmalarından biridir.

Hizmet Tanımı

  • Hizmet Tanımı
  • Evden Eve Nakliyat
  • 7/24 Taşımacılık
  • Eşya Depolama
  • Ofis Nakliyat
  • Büro Nakliyat
  • Villa Nakliyat
  • Asansörlü Taşımacılık
  • En Uygun Taşımacılık
  • Güvenlikli Taşıma
  • Sigortalı Evden Eve Nakliye
  • Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat
  • Şehiriçi Evden Eve Nakliyat
  • Özel Taşımacılık
  • Ev ve Ofis Taşımacılığı
  • Eşya Depolama
  • Fuar Taşımacılığı
 
Arama Terimleri: Antalya BOrabey Muratpaşa Evden Eve Nakliyat, Konyaaltı Evden Eve Nakliyat, Kepez Evden Eve Nakliyat, Lara Evden Eve Nakliyat, Aksu Evden Eve Nakliyat,Evden Eve Nakliyat, 7/24 Taşımacılık, Eşya Depolama,  Ofis Nakliyat, Büro Nakliyat, Villa Nakliyat, Asansörlü Taşımacılık, En Uygun Taşımacılık, Güvenlikli Taşıma, Sigortalı Evden Eve Nakliye, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat, Şehiriçi Evden Eve Nakliyat, Özel Taşımacılık, Ev ve Ofis Taşımacılığı, Eşya Depolama, Fuar Taşımacılığı

Hizmet Bölgeleri

Antalya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


Sorular ve Cevaplar

S1
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının telefon numarası nedir?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının telefon numarası: 0 542 651 50 42.
S2
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının yeri nerededir?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının adresi: Balbey, Şarampol Cd. No:8, 07040 Muratpaşa, Antalya.
S3
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının ana irtibatı var mı?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının ana irtibat numarası: 0 242 346 50 42.
S4
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının web sitesi
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının web sitesi: www.antalyaborabeynakliyat.com.
S5
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının hizmet verdiği sektör
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının sektörü: Yurtiçi Nakliyat ve Lojistik.
Benzer Firmalar
Düzenle veya Kaldır
181035
Mehmet Borabey
Balbey, Şarampol Cd. No:8, 07040 Muratpaşa, Antalya

Şirket Tanımı

Antalya Evden Eve Asansörlü Nakliyat

Antalya Borabey Nakliyat ve Taşımacılık her türlü nakliye ve taşımacılık konusunda Antalya’da 2007’den beri faaliyetlerini sürdüren nakliyat şirketidir. Bunun yanı sıra kendi öz iradesini kaybetmemiş, müşteri memnuniyetini %100 konumuna getiren firmamız garantili ve sigortalı olarak her türlü Evden Eve Taşıma, Ofis ve Büro Taşıma, Şehiriçi Nakliyat, Şehirlerarası Nakliyat ve Taşımacılık ile sizlere daha iyi hizmet verebilmenin düşüncesindedir. Türkiye'nin En Büyük Nakliyat Şirketi olarak bilinen BOrabey Nakliyat profesyonel kadrosu ile birlikte tüm yaptığı Nakliye ve Taşıma konusunda müşterilerinden takdir ve teşekkür alan markasını konuşturan nakliye firmasıdır. 

        Antalya Evden Eve Nakliyat Olarak Uyarılarımız.

 

  •  Şehirlerarası evden eve nakliyat yaptırırken firmanın işi kendim yapacam deyip de şehirler arası nakliyat işinizi başkasına satmadığına emin olunuz.
  •  Evden eve nakliye yaparken firmanın tecrübeli olmasına özen gösterin.
  •  Ev taşıma işinizi tecrübeli, büroları olan insanlara yaptırınız.
  •  Anlaştığınız Firmanın Kendi Logolu Aracının Gelmesine Dikkat Ediniz.
  •  Firmanın paketleme sistemi, paketleme, eşya depolama yaparken kullandığı malzemeleri dikkatlice inceleyiniz.
  •  Bazı web sayfalarında birbirine benzer taşıma sistemleri ve resimleri görebilirsiniz.
  •  Resimler incelerken firmaya ait olup olmadığına dikkat ediniz.
  •  Öncelikle ambalaj maddesinde içi graf kağıtlı kalın havalı naylon (graf kağıtlı kalın havalı naylon eşyayı daha güzel muhafaza eder ve her türlü taşıma esnasında oluşabilecek darbelere karşı korur) kullanılmasını istediğinizi belirtiniz.
  •  Gittiğiniz firmanın taşıttığı insanlardan referans alınız referans sizin taşıtacağınız firmnın hakkında bilgi verir buda size sağlıklı bir evden eve taşıma sağlar.
  •  Nakliye işinizi yapan firmaların K3 yetki belgesi olması gerekir olmazsa bu firma bu işi kaçak yapıyordur ve buda müşteri maduriyetine neden olur bu yüzden K3 yetki belgesine bakmayı unutmayın.
  •  Bu işi hiçbir aracı olmayan ekibi , aracı , belgesi , bürosu , bir tane ambalanj malzemesi olmayan insanlarda bu işi yapıyoruz diyorlar bunlara lütfen kanmayın firmanın arabasını yetki belgesini bürosunu görmeniz madur olmamanızı sağlar.
  •  Bir firma diğer firmaların verdiği fiyatlardan çok aşağıda bir fiyat veriyorsa bu firma %90 bu işi satıyor demektir sizin işi kendi logolu aracı ile değil bilinmeyen bir araçla yaptırıp içinden komisyon alıyor bu şekildeki işlerdede 100 tl kar ettim dersiniz ama 500 tl zarar edersiniz sonuçta eşyanızı taşıyacak araç canlı hayvan bile taşıyor olabilir.Evden Eve Nakliyat'ta Antalya BOrabey taşıma Hizmetlerine sonuna kadar güvenebilirsiniz....

Bize başvurduğunuz andan itibaren , BOrabey Nakliyat olarak sizinle birlikte kararlaştırdığımız randevu gününde, eksperlerimiz evinize gelerek, gerekli olan incelemelerini yapar. 
Ekspertiz hizmetinin amacı taşıma fiyatını netleştirmek , sahip olmuş olduğunuz eşyaların kaç araç ile taşınabileceğini tespit etmek, kaç kişilik kadronun taşınma işlemi için yeterli olabileceğini bulmak ve evden eve taşınma işlemi için ne kadarlık bir sigortaya ihtiyaç duyulduğunu tespit etmektir. 
Ekspertiz hizmeti ücrete tabi değildir.
Evden eve nakliyat hizmeti için bundan sonraki aşamalarda ise taşınmaya karar verilen gün eğer eşyalarınızın sayısı fazla ise bir gün önceden değilse taşınmanın olacağı gün ambalajlama ve paketleme elemanlarımız gelerek eşyalarınızın paketleme, ambalajlama işlemlerini yaparlar.

Nakliyat Nedir...

Nakliyat taşınması gereken eşyaların, yük araçlarıyla, bir adresten taşınacak adrese taşıma işine verilen isimdir. Taşıma işlemlerine verilen genel isim olup eş anlamlısı taşımacılık olarak da kullanılmaktadır. Nakil, kelimesinden türemiştir. Hasta nakli, lojistik nakil gibi kelimeleri, günlük yaşantımızda kullanmaktayız. Yük taşımacılığı yapan sektörler de  nakliyat olarak adlandırılmaktadır.
Nakliyat ve Taşımacılığın Tarihi:
İnsanoğlunun dünya serüvenine başladığı zamandan bu yana, taşımacılık günlük hayatımızda mevcuttur. Yük hayvanı olarak yaratılan atlar, develer ve eşekler, asırlarca insanoğluna hizmet etmiştir. Ticarette ve taşımacılıkta, at arabaları, en çok kullanılan nakil araçları olmuştur. Çöl sıcaklarına dayanıklı yaratılan develer ise, o zamanın kamyonları durumundaymış.
Daha sonra sanayi devrimiyle, hayat hızlanmaya başlamış ve insanlar gitgide çoğalmaya başlamış. Buna paralel olarak, yük taşımacılığı zorlaşmaya başlamış. Birden çok atın çektiği arabalarla  nakliyat yapılmaya başlanmış. Hayvanlarla yapılan nakliyatın revaçta olduğu eski zamanlarda, Hayvanların cinsleri önemli bir hale gelmiştir. Bugün nasıl araba markalarına göre kalite belirleniyorsa, o gün içinde, yük taşıma kapasitesine göre hayvanlar değerleniyordu.
Otomobil ve Kamyonun İcadından Sonra Nakliyat:
1789 yılında Fransız mühendis topçu yüzbaşısı Fardler Nicholas Joseph Cugnot, kendi başına hareket eden bir araç üretti. Ancak içten yanmalı motorla çalışan ilk aracı, Alman mühendis Karlz Benz, 1885 yılında üretti. İlk kamyon türü taşımacılığı 1870 yılında Jon Yule tarafından üretilmiştir. 60 sterline 400 işçiyle taşıyacağı yükü, 10 sterline mal ettiği gemiden bozma, buharlı motorla çalışan kamyonla yapmıştır.
Böylece kamyonların, piyasadaki rolü ortaya çıkmıştır. Bu icatla  nakliyat tarihi büyük bir adım atmıştır. Kamyonların büyük yükleri, kısa zamanda taşıması keşfedildikten sonra, büyük firmalar harekete geçerek, kamyonları geliştirmeye başlamışlardır. Böylece nakliyat sektörü büyük bir hız kazanarak, günümüze gelmiştir.
Nakliyat İşinde Kamyon ve Trenlerin Faydası:
Hayvanlarla  nakliyat yapan ülkeler, bunun cezasını Dünya Savaşı'nda çekmişlerdir. Savaşı kazanan ülkeler, tren ve Kamyonlarla, binlerce işçi ve yük hayvanıyla çekilecek yükü, kısa zamanda cephelere taşıdılar. Kamyonun icadıyla, onlarca ton yük kısa zamanda, taşınmaya başlamıştır. Yük hayvanlarının ve insanların günlerce taşıyacağı yükü birkaç saatte taşıyarak, nakliyat tarihinde büyük bir devrim oluşturdular. Trenlerin icadı ile yüzlerce ton yük, birkaç saat içerisinde taşınabilmektedir.
Gemiler ise, insanlık tarihi kadar eski bir nakliye tarihi vardır. Denizlerde nakliyat işleri, eski çağların vazgeçilmez, uluslararası nakliyat türüydü. Ancak karada hayvanların nakliyatta kullanılması devam ediyordu.
Uçak nakliyatı ise, uçakların insan hayatına girmesiyle başladı. II. Dünya Savaşı ile uçak nakliyat işleri, dünya piyasasına yayıldı. Böylece kısa zamanda silah ve askerler, başka bir bölgeye nakledilebiliyordu. İyi işlerde kullanılan nakliyat araçları, bazen böyle kötü işlerde de kullanılmıştır..
Nakliyat ve Klasik Yöntemler:
İnsan gücü ile nakliyat geri kalmış ülkelerde halen devam etmektedir. İnsan gücünün nakliyat işlerinde kullanılması da, en az insan kadar eskidir. Köleler, insan gücüyle nakliyatın simgeleridir. Hemen bütün işlerde köleler kullanılırdır. Yakın zamana kadar Türkiye'de de kamyonlara ve yük araçlarına yükleme işlerinde insan gücü kullanılıyordu.
Ev taşıma, ofis taşıma ve diğer taşıma işlerinde insan gücü vazgeçilmez etkendi. Pazar işlerinde, hayvancılıkta, hububat nakiyesinde, meyve-sebze işlerinde, bakliyat taşımacılığında ve sanayi işlerinde nakliyat işi çok önemlidir. Nakliye araçları, nakliye işlerinde vazgeçilmez araçlardır.
Asansörlü taşımacılık insanın yaratılışına kadar gitmektedir. Susayan insan, basit bir asansör yapıp, kuyudan su çekmeye başlamıştır. İlk asansörler de insan gücüyle çalışmaktaydı. Kralların ve imparatorların saraylarında insan gücüyle çalışan asansörler vardı. Savaşlarda da kullanılmıştır asansörler. Günümüzde, gökdelenleri kullanıma açan asansörler, binlerce çeşit üretilmektedir. Özellikle, yük taşıma işlerinde büyük fayda sağlamaktadır.
(((Nakliyat Çeşitleri)))
1 - Evden Eve Nakliyat:
Evden eve nakliyat bir sektör olmuştur. Eski taşıma sistemlerinde, asansör kullanılmıyordu. Tamamen iş gücüyle taşıma yapılıyordu. Asansörler vardı ancak çok pahalıydı. Piyasaya yayılmadı.
Ancak evden eve asansörlü nakliyat işlerinde asansörün pratik ve hızlı iş görmesiyle, büyük ilgi topladı. İlkönce eksper geliyor ve evinizde keşif yapıyor. Ne kadar eşya var? Nasıl taşınır?, Hangi yük kamyonu yeterlidir? Ve asansörü hangi pencereye kurmak gerekir? Gibi sorulara cevap aramaya başlar. Genellikle önü boş olan pencereler ve balkonlar tercih edilir. Pencereniz küçük olsa da, pencerenin orta kısmını sökebiliyorlar. Asansörün pencereye tam olarak dayanması gerekiyor.
Eşyaların asansöre yerleştirilmesi ise tam bir denge istiyor. Böylece çoğu eşyayı asansörle içeri alıyorlar. Asansörün alamadığı birçok eşya kalabiliyor. Bunların da insan gücüyle çıkarıyorlar. Saatler içerisinde bütün eşyalar, rahat ve güvenilir bir şekilde yüksek binalardan alınıp, taşınması gereken adreslere taşınıyor. Bu iş için yetiştirilen elemanlar, çıkacak aksaklıkları daha önce tecrübe ettikleri için, kolaylıkla çözebilmektedirler. Paketleme ve istifleme işlerinde, Malzemelerinizin zarar görmemesi için, en uygun yerlere koymaktadırlar.
2- Parsiyel Taşımacılık:
Nakliyat sektöründe, kolaylık sağlayan parsiyel taşımacılık, aynı güzergâh üzerinde, farklı adreslere, eşya taşıma işidir. Yani, Hakkâri’de bulunan bir vatandaş, İstanbul'a taşınacağı zaman, kırkayak veya tır gibi bir araç buluyor. Bu araç zaten İstanbul istikametinde yükü var. Boş yer varsa, Hakkârili vatandaşın eşyalarını da tıra yüklüyorlar. İşte bu tip taşımaya parsiyel taşıma denilmektedir.
Sadece kendi eşyası için taşıma ücreti ödeseydi, daha pahalı olacaktı. Sadece tır ve kırkayak türünde araçlarla, parsiyel taşımacılık yapılmamaktadır. Küçük araçlar da bu iş için kullanılmaktadır. Sadece bir kişi değil, birkaç kişinin eşyası da, taşınabilmektedir.
3 - Parça Yük Nakliyesi:
Parça yük taşıma işi ise, küçük çaplı eşya taşıma işlerine verilen addır. Küçük çaplı işler için, küçük araçlar da temin edilebilmektedir. Parça yük taşıma işinde, yine kırılgan eşyalar için özel kutular ve bölmeler ayrılmıştır. Sağlam eşyalar ise, en alta konmaktadır. En üste ise kırılabilen eşyalar konmaktadır.
4 - Nakliyat Ambarı:
Ambar nakliyat işlerinde ise, eşyalar ambarda özel bir şekilde paketlenir, listelenir. Paketleme esnasında kiloları tespit edilir. Bürüt ve Dara hesaplamalarıyla ve mesafe hesaplamalarıyla, tam bir fiyat çıkartılır. Sıvı maddeler içinde paketleme usulleri vardır. Bilgisayar gibi hassas cihazlar için, köpüklü kutular ve özel muhafaza yerleri vardır.
5 - Kargo Nakliyat:
Kargo, her türlü eşyayı parsiyel bir şekilde dağıtan nakliye firmalarıdır. Yine nakliyat firmalarının da kargo şirketlerine taşımacılığı vardır. Zamanında ve güvenli hızlı bir şekilde taşımacılık yapılmaktadır.
Nakliyat İşlerinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
Nakliyat işlerinde, işini meslek edinmiş tecrübeli firmalarla çalışmak gerekir. Zamanında teslim, güvenli nakliyat, nakliye işinde önemli faktörlerdir. Paketleme ve asansörle taşıma işlerinde, taşınacak eşyaların nevisini tespit etmek çok önemlidir. Cinsine göre paketleme yapmamak ve yine cinsine göre istifleme yapmamak, eşyalara zarar verecektir. Asansörlü nakliyat tercih etmek, zamandan kazandıracaktır.
Daha güvenli ve pratik bir çözüm olacaktır. Taşıma konusunda en uygun aracı seçmek gerekir. Ekspertizle çalışmayan nakliye şirketleri, taşıma esnasında aksaklıkların çıkmasına neden olmaktadır. Nakliyat işlerinde mesafe ve yükün miktarı fiyatlandırma için tespit edilmektedir. Bu tespitlerin doğru yapılmaması, fiyat konusunda karmaşaya neden olacaktır. Fiyat konusundaki tutarsızlık da, güvenin ortadan kalkmasına neden olacaktır.
Ev eşyalarınızı paketlenirken, bu konuda uzman kişilere paketlemek gerekir. Uzman kişilerin yapacağı paket, kırılgan ve sağlam eşyaların, zarar görmesini engelleyecektir.
Antalya BOrabey Nakliyat Ev ve ofis taşıma lisansına sahip, yılların tecrübesiyle hizmet veren, kalitesini kanıtlamış ve nakliyat sektörünün önde gelen firmalarından biridir.

Hizmet Tanımı

  • Hizmet Tanımı
  • Evden Eve Nakliyat
  • 7/24 Taşımacılık
  • Eşya Depolama
  • Ofis Nakliyat
  • Büro Nakliyat
  • Villa Nakliyat
  • Asansörlü Taşımacılık
  • En Uygun Taşımacılık
  • Güvenlikli Taşıma
  • Sigortalı Evden Eve Nakliye
  • Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat
  • Şehiriçi Evden Eve Nakliyat
  • Özel Taşımacılık
  • Ev ve Ofis Taşımacılığı
  • Eşya Depolama
  • Fuar Taşımacılığı
 
Arama Terimleri: Antalya BOrabey Muratpaşa Evden Eve Nakliyat, Konyaaltı Evden Eve Nakliyat, Kepez Evden Eve Nakliyat, Lara Evden Eve Nakliyat, Aksu Evden Eve Nakliyat,Evden Eve Nakliyat, 7/24 Taşımacılık, Eşya Depolama,  Ofis Nakliyat, Büro Nakliyat, Villa Nakliyat, Asansörlü Taşımacılık, En Uygun Taşımacılık, Güvenlikli Taşıma, Sigortalı Evden Eve Nakliye, Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat, Şehiriçi Evden Eve Nakliyat, Özel Taşımacılık, Ev ve Ofis Taşımacılığı, Eşya Depolama, Fuar Taşımacılığı

Hizmet Bölgeleri

Antalya Geneline Hizmet Vermekteyiz.


S1
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının telefon numarası nedir?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının telefon numarası: 0 542 651 50 42.
S2
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının yeri nerededir?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının adresi: Balbey, Şarampol Cd. No:8, 07040 Muratpaşa, Antalya.
S3
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının ana irtibatı var mı?
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının ana irtibat numarası: 0 242 346 50 42.
S4
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının web sitesi
Antalya BOrabey Nakliyat firmasının web sitesi: www.antalyaborabeynakliyat.com.
Yurtiçi Nakliyat ve Lojistik kategorisine ait olan ve Antalya Muratpaşa lokasyonunda yer alan Antalya BOrabey Nakliyat kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?