AKBÜK TADİLAT - Firmabak.com

AKBÜK TADİLAT

İletişim
Kayıt No :
166200
Adres :
1001 CAD. 2024 SOK NO :14 AKBÜK, DİDİM, AYDIN
Haftaiçi :
09:00 - 18:30
Cumartesi :
09:00 - 18:30
Pazar :
Kapalı
Şirket Tanımı

AKBÜK TADİLAT

Biraz fikir almak, biraz hayal kurmak ve biraz da stil kazanmak için mutlaka bizi ziyaret edin.

Amacımız

Çizgiden gerçeğe uzanan süreçte, mekana sorulan sorular ile yaşamın her anında aktif olarak kullanılabilecek estetik, fonksiyonel ve kullanışlı mekanlar yaratmaktır.
Çalışma şeklimiz son derece yalın ve etkilidir. Sizi dinliyoruz, vizyonunuzu öğrendikten sonra isteklerinize ve hedef kitlenize en uygun yaratıcı çözümlerle size geri dönüyoruz.

Vizyonumuz

Akbük Tadilat  Halil Eskikurt tarafından kurulmuştur. Bünyesinde mimar, içmimar, mühendis ve danışmanlardan oluşan çok yönlü bir kadroyu barındırmaktadır. Bugüne kadar farklı sektörlerden gelen müşterileri için Aydın ve ilçelerinde, proje ve uygulama alanlarında hizmet vermiştir. Mimarlık alanında işlevsel tasarımlar ve uygun maliyetli çözümler üreten firmamız, kullanıcılara yepyeni bir tasarım süreci yaşatıyor. Müşteri memnuniyetinden ve özenli bir ekip çalışmasından ödün vermeyerek yoluna devam ediyor.

Misyonumuz

Her geçen gün daha iyiyi üretmek amacı ile çıktığımız bu yolda işletme vizyonumuz doğrultusunda kalite standartlarından ödün vermeksizin, müşterilerimizin değişen, gelişen istek ve ihtiyaçlarını aşarak karşılayan müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile gelişen ve güncel yeni yatırımlar yapıp rakip ürünlerin müşteriye, maliyetinden daha fazla olmayan maliyetle üretim kapasite ve verimliliği arttırmak temel hedefimizdir.

Sürekli gelişmek için gerekli yatırımlara kaynak yaratmak da işletmemiz için esastır. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları cesaretlendirip gerekli eğitimleri gerçekleştirerek çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve kuruluş dışı işbirlikçilerimizin uzun vadeliliğini sağlayarak hedef alınan pazarlarda gelişip büyümek hedefimizdir. Tedarikçilerimizden müşterilerimize kadar olan sürecin geliştirilmesi ve mevcut portföyümüzü oluşturan şirket ve bireylerin, sunduğumuz ürün ve hizmet beklentilerinin güvenilirliğini yüksek performansta ve sürekli kılmayı taahhüt ederiz.

Hizmet Tanımı

AKBÜK TADİLAT

Akbük Boya İşleri,
Akbük Kartonpiyer,
Akbük Alçı Sıva,
Akbük Alçıpan Asma Tavan,
Akbük Alçıpan Led,
Akbük Taş Yünü & Alüminyum Tavan,
Akbük Gergi Tavan,
Akbük Dış Cephe Montolama,
Akbük Dış Cephe Söve,
Akbük İç Mimari Dekorasyon ve Malzemeleri, 
Akbük Genel Tadilat İşlemleri, 
Akbük İnşaat Sonrası İnce İşler
Akbük Ofis Tasarımı,
Akbük İç Mimari Dekorasyon,
Akbük Cafe Tasarımı,
Akbük Tadilat,
Akbük Anahtar Teslim Tadilat,
Akbük Mutfak Dekorasyon,
Akbük Banyo Dekorasyon,
Akbük Yatak Odası Dekorasyon,
Akbük Salon Dekorasyon,
Akbük Restaurant Dekorasyon,
Akbük Anahtar Teslim Dekorasyon,
Akbük Mağaza Dekorasyonu,
Akbük Otel Tasarımı,

Akbük İç Mimari, Dekorasyon ve Malzemeleri, Boya İşleri, Kartonpiyer, Alçı Sıva, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Led, Taş Yünü, Alüminyum,  Tavan Alanlarında Hizmet Vermekteyiz.

Hizmet Bölgeleri

Aydın Geneline Hizmet Vermekteyiz.


1001 CAD. 2024 SOK NO :14 AKBÜK, DİDİM, AYDIN
Fotoğraflar

Video